Billiga dreglisar

Har så himlans många dreglisar liggandes här hemma nu och jag vill göra ännu fler :) Därför så säljer jag av de jag har klara redan, de flesta finns på bilden nedan. 3 stycken för endast 100kr! Billigt billigt för såna små finingar :)

Kommentarer (0)

Nöjd

Ja jag känner mig nöjd med mig själv ikväll faktiskt. Lilla L krånglar och vaknat en massa, tror de kan va tänder på g samt lätt förkylning. Nu är hon uppe och leker och klockan är 23.... Men iaf, jag fick 5 fina sydda av de nya tygerna samt så har jag klippt till bitar till en 20 mössor och 20 dreglisar som jag hoppas få sy i ostördhet här snart. De på bilden är i olika storlekar, S, M och L om ni nu tyckte att bilden såg konstig ut :)

Kommentarer (0)

Som julafton idag

Susade iväg förbi mitt utlämningsställe för paket idag och  hämtade ett riktigt stort härligt paket fyllt av fina tyger. 15 meter tror jag visst att det var :)





Kommentarer (1)

Det har blivit en del

Dreglisar! Ca 60 stycken har jag visst liggandes här nu :) Nu ska jag bara bli av med dem också eftersom jag själv inte har någon liten bebbe som dreglar :) Men jag är supernöjd med dem och tycker de har en suverän passform och att det är fin fina tyger. Det bästa är att man liksom får två stycken i en då det är två olika färgglada mönstrade tyger som sitter ihop, man kan alltså vända på dem. Det är prisvärt tycker jag :)

Hojta till med en kommentar eller ett mejl till sarabellabusa@hotmail.com om du/ni är sugna.

Kommentarer (0)

Stora inköp

Det blev ett litet impulsinköp här för ett tag sedan. Hittade en ny overlockmaskin på blocket för en hyfsad penning så jag slog till! Det var bara ett litet problem sen när jag kom hem och ivrigt ville börja sy på den, det fanns inte någon svensk beskrivning...inte ens engelsk utan all text var på tyska :) Mina tyskakunskaper är inte så där jättestora så det bidde till att frenetiskt söka nätet runt. Efter mycket klurande så fick jag tips om en beskrivning på svenska fast gällande annan maskin. Med hjälp av den beskrivningen kom jag igång och ojojoj vad roligt det var! Dock så är det ju inte som att använda en vanlig enkel symaskin utan detta är ju en hel vetenskap. Det tog  mig 1 timme att trä om den då ena tråden gick sönder :) Men men jag är igång och har sytt en hel del på den. Ska se om jag kan få till lite andra sömmar också så småningom.

Här är min lilla flugsvampstjej


Här kommer en bild på mina senaste sydda små saker. Lite raskt så där så har jag sytt 20stycken och jag är väldigt nöjd med formen och att tygerna blir så fina där.

Kommentarer (1)

Fin matchning far och son

Denna fina bild har jag fått tillåtelse att lägga upp i bloggen :) Gulliga Helena som beställde 2 döskallemössor till far och sonen i familjen. Fina mössor på ett fina killar!

Kommentarer (0)

Rätt nöjd faktiskt

Nu har jag provat lite fram och tillbaka och tycker mig ha hittat den bästa modellen på mina framtida mössor!

Här är en bild på en beställning till ett par fina pojkar i trollhättan.



Sen så är en bild på ett par dreglisar som ska till Norge :) Är mycket nöjd med dessa men skulle verkligen behöva en overlockmaskin så inte tyget bubblar sig. Men det blir eventuellt en investering i en sådan och då kommer de bli helt perfekta och jag ska sy massor av denna modell. På bilden saknas tryckknappar som jag självklart ska banka in innan de skeppas till vårt grannland :)



Och så blev det en tygbeställning till då. Härligt grönt tyg med gula fina elefanter är på väg in samt också förhoppningsvis ett par meter av två olika sorters färger med underbara flodhästar på. Dessa har jag lyckats skrapa ihop med nöd och näppe även fast de var slutsålda i butiken :) Javisst ja, det blev ytterligare en beställning av det riktigt fina röda tyget med vita prickar.... Jag kan inte låta bli ett fint tyg när jag ser det så jag kommer ha helt fullproppade tygförråd här inom kort!

Kommentarer (0)

Ett helg gäng

Har det blivit. 7 stycken olika nya finns det nu här hemma :) Är så nöjd så nöjd!

Kommentarer (0)

Är bara tvungen....

Att slänga ut en bild till för jag är så jävla nöjd med mig själv!! :)

Kommentarer (0)

Provar mig lite fram

Blev till att sy  några stycken i nya döskalletyget ikväll. Lite stummare tyg än jag är van vid så det blir till att lägga till lite extra tyg på dessa annars blir de lätt för små.
Har även klippt ut nya mönster som jag tror att jag ska gå efter nu. De betyder att storlekarna kommer bli en aning mindre också men det blir bättre så tror jag.

Kommentarer (0)