Prickar!

Detta underbara tyg kom idag i min ägo :) Ljuvligt!

Kommentarer (0)

Ännu fler

Idag kom en efterlängtad leverans! Fick både döskalletyget samt båda snigeltygerna. Superfina är de verkligen! Dock så är printen bra mycket större än jag trodde :) Så de blir en utmaning att få dit så många sniglar och döskallar som möjligt på varje liten mössa. Sen så fick jag även mina etiketter som jag ska använda för att persoliggöra mössorna lite mera och de blev så väldigt mycket bättre än jag trodde var möjligt!
Nu hoppas jag bara på lugna barn i kväll så att jag får sätta mig ner och provsy lite och vänta på att beställningarna ska trilla in (vilket de redan börjat göra) :)Kommentarer (0)

Provsyr lite

Var tvungen att få lite distans till eländet vi har haft här hemma så jag tog tillfället i akt att provsy i  nya tygerna nu när Lilla L sover en stund. Är inte helt nöjd ännu utan några små förbättringar ska göras, framförallt på de större mössorna. De ska nog bli lite längre och lite mindre breda. Men tygerna är underbara iaf och jag är sugen på att köpa mera nu på direkten!

Kommentarer (0)

Då har första trillat in

Idag mitt i allt elände som vi har här hemma (kräksjuka from hell på Lilla L) så dök det upp 3 riktigt fina tyger. Helt ljuvliga och det ska bli så skoj att få börja sy i dem så fort läget stabiliserats här hemma.Kommentarer (0)

Snart kommer det nyheter

Har spenderat sista veckorna med att genomsöka hela stora webben för att hitta nya fina tyger och jag har lyckats tror jag! Har beställt hem åtminstone 6 stycken olika fina tyger som jag tror kommer bli suveräna till mina mössor. Har även span på ett par till som jag antagligen kommer att lägga vantarna på om jag känner mig rätt.

Det som är på väg in är iaf: Fina retro sniglar i färgerna orange/brunt samt blått/rött, fina blommönster med sländor i blått/vitt/lila, rosor i råsaröd/vitt, fjärilar i turkost/råsa/vitt, rött tyg med vita prickar (rockabilly), otäcka döskallar i vitt och svart :)

Sen så har jag även span på underbara féer på lime botten samt monstertrucks i blått på lime botten. Vi får väl se vad som kommer att landa här... :)

Varje tyg kommer jag antagligen ha till ca 10 mössor, nåt av dem blir till några fler. Så det är först till kvarn som gäller sedan! Lägger upp bilder löpande sedan så fort jag får in dem.

Det kommer ske en liten prisökning på dessa då de tygen jag får tag i numera kostar betydligt mera. Men det är fortfarande riktigt bra priser vi snackar om här.

Kommentarer (0)

Lilla Ego

Då bestämde jag mig idag, det blir Lilla Ego mina mössor kommer att kallas :)

Namnlappar beställda! Ny design/form bestämd! Och två fina tyger beställda!

Har inte fått hem tygerna ännu men lånat denna bild så kan ni se dem redan nu :)
Kommentarer (3)

Några till

Har ett par mössor till på väg ut till reapriser. Två st i detta tyg  i ca storlek 46-48. Och två stycken i detta tyg stl 50 ca.

Har inte tid just nu att lägga ut bilder på själva mössorna men de är jättefina :)

Kommentarer (0)

Oki nu börjar lite rea :)

Här kommer de första "rea"-mössorna :) Alla mössorna på bilderna kommer att kosta 50kr plus frakt. Det går att skicka 2 mössor för 12kr i frakt.

Detta gäller alltså inte nybeställningar på någon speciell mössa utan endast de som jag lägger ut på bild. De finns bara i de exemplaren men det kommer att komma lite nya mösser titt som tätt i lite olika storlekar. Om du vill ha någon mössa på bilderna så mejla mig på sarabellabusa@hotmail.com tala där om vilken/vilka du vill ha. Först till kvarn :)

Stl 52-56 ca. (Vita med röda blommor är såld)


Stl 44-46 ca. Den i mitten är något smalare då tyget är lite mer stumt.

Kommentarer (0)