Uppdarering

Har inte hunnit skriva så många inlägg på ett tag, haft rätt fullt upp med beställningar :)

Det är så roligt att få sy till andra! När de sedan  blir nöjda också så är det ju bara ännu  bättre :)

Har uppdaterat kategorin Mina Tyger nu också. Ibland går de dock åt med en rasande fart så fråga gärna om jag har ett speciellt tyg kvar om du är intresserad av något.


Kommentarer (1)

Det går framåt

Har sytt en hel del klänningar nu. Jätteroligt är det! Hade inte riktigt tänkt att det skulle gå så bra men nu har jag gjort i ordning mönstret i 4 olika storlekar och jag hoppas att de kommer att fungera bra.  Har fått rätt många beställningar men vill såklart ha ännu mera nu  när det snart inte kommer bli lika många mössbeställningar :)

Här är ett par bilder på de senaste jag gjort till en tjej som heter Victoria.Kommentarer (1)

Tygfråga

Många många är det som skriver och frågar vart jag köper mina tyger. Smickrande att så många verkar gilla dem.
Grejen är den, utan att verka otrevlig nu, så har jag inte någon större lust att tala om det :)

Jag har lagt ner många och då menar jag många timmar på att få tag i dessa tyger. Dvs många kvällar som jag kunde ha haft det trevligt med min käre sambo här, kunnat titta på något roligt tv-program, kunnat umgås med vänner osv. Detta har jag inte gjort utan jag har istället lagt all möda och kraft på att få tag i dessa tyger.

Kan säga som så, jag är alltid på jakt och kollar alltid upp nya eventuella fynd :) De är köpta lokalt, importerade, via webshoppar osv. All slit jag har lagt ner har även resulterat till att jag har en personlig shoppare som ser till att leverera många fina tyger som hon snokar reda på.

Men iaf, utan att vara otrevlig vill jag bara påpeka, jag har helt enkelt inte någon lust att bara ge bort min tid så där alldeles gratis. Vill man ha något så får man jobba för det, så känner jag iaf och min tid är värdefull och därför känner jag inte bara för att slänga bort den :)

Inte direkt så att man knallar in till Coca Cola och ber dem om receptet, eller hur :)Kommentarer (5)

Påfyllning och nyheter

Jaha då har jag gått in på att sy klänningar nu också. Blev så inspirerad av en grupp på facebook att jag började sy singoallor jag med. Trodde aldrig jag skulle få ihop den första men ojoj de blev så himlans fina! Sen dess har jag nog gjort ett tiotal. Har även fått ett gäng beställningar och så har jag redan skickat iväg några av dem. Jätteskoj! Lägger in några bilder här nedan:


Har beställt mer av detta tyg:Har även fått påfyllning med några meter av detta då det blev så populärt att sy singoallor av det:

Kommentarer (4)