Bild

Fick lov av mamma Therese att lägga upp en bild på den här söta tjejen i nya mössan av nya favorit tyget som jag fick hem i veckan.

Kommentarer (2)

Och så var det här

Det efterlängtade tyget! 800 spänn fick jag betala i ofrivillig tullavgift, det är ju mindre skoj.... Men ojojoj vad fint det var! Dock så var det mesta tyget interlock och det är stelare än jersey, mycket synd när man gör mössor men men det funkar det med och jag har ju ett antal meter med jersey också :)


Kommentarer (0)

Ännu en fullträff

Ja då har jag gjort det igen då, jag har lyckats beställa och få hem några helt otroliga tyger :) Är så nöjd med mig själv och tror att jag kommer få till ett gäng helt underbara mössor av dessa.

Se och njut :)
Kommentarer (1)

Bananas

Gick lite bananas igår och råkade beställa 30 meter av ett av de absolut finaste tygerna jag någonsin sätt!! Tyvärr har jag inte någon bild att visa på det just nu men det går i svart och cerise. Hoppas nu att det håller bra kvalitet och inte spricker isär. Tror att det kommer bli en riktig succé, det var därför jag var tvungen att ta chansen och beställa så mycket, den chansen kommer inte igen kan jag tro :)

Kommentarer (0)