Äntligen kom de

De efterlängtade tygerna! Seeeega dhl strulade ju så klart så annars hade jag haft dem i fredags.
Har lagt in bilder på tygerna under kategorin tyger. Här kommer lite mössor som jag sydde upp ikväll. Avslutar med en bild på min sötfis :)








Kommentarer (2)

Mössor till vuxen

Måste bara visa vilka fina resultat det blev av några små tyger jag sprang på :) Tänkta till vuxen, eller ja barn också ev men framförallt vuxen. Bild på tygerna finns under kategorin Tyger.

Så jäkla nöjd är jag och de sitter riktigt snyggt på! Tyvärr var det rätt små bitar tyg som fanns så det finns bara till några stycken :)



Kommentarer (4)

Bilder

Här kommer ett par bilder på några fina små barn som har på sig mössor jag har sytt! Först ut är lille gulliga Viggo. Sen så har vi söta syskonparet Meja och Liam. Jättefina bilder som jag är mycket tacksam över att få ta del av. Självklart har jag föräldrarnas godkännande för att lägga upp dem här.

Fina syskonparet Meja och Liam

Viggo
Lilla söta Viggo i mössa sydd av mig

Kommentarer (0)

Ny symaskin!

Mina föräldrar var på besök idag vilket var mycket trevligt och skojsigt. Jag fick mammas symaskin och så tog hon min istället. Eller min och  min, den är ju egentligen hennes också :) Men jag fick den hon hade hemma så tog hon tillbaka den gamla som jag hade fått av henne tidigare. Ojojoj vilken skillnad! Då ska tilläggas att denna väl direkt inte är "ny" utan typ 15 år gammal haha. Men den andra jag hade tidigare köptes tydligen -78 eller nåt sånt så denna är ju en ungdom jämfört med den andra. Men den gamla har fungerat super den med! Men nu har jag iaf en lite modernare vilket känns nice.

Har sett bilder på massor av söta små barn när de har mössor som jag sytt åt dem. Skulle vara så himla skoj att få lägga upp några av dem här i bloggen. Så om det är någon där ute som vill visa upp sitt barn i en mössa som jag sytt så lämna en kommentar eller mejla mig, mejladressen står på högersidan i bloggen (tror det iaf)..

Tills dess får ni nöja er med lite bilder på mina sötfisar :) Dock så är det oftast lilla L som fastnar på bild numera...Stora E är en mästare på att vända sig bort eller springa iväg så fort jag tar fram kameran.



Kommentarer (0)

Drömmer mig bort...

Sitter starkt och funderar på om jag skulle ta en chansning och skaffa mig någon slags enskild firma.

Rädslan och fegheten slår till på en gång såklart. Frågor som kommer detta att gå vägen, är det svårt, är det kostsamt osv dyker ju upp. Men vore det inte häftigt?? Och jag om någon är ju väl påläst då det kommer till barnkläder. Iofs så är min inriktning mössor men genom ett stort intresse som har funnits i ett antal år nu så har jag hyfsad koll på vad som funkar och inte funkar i den "branschen". Hmm....får nog fundera vidare ett tag...Eller vad tycker ni?

Kommentarer (1)

Sötisar

Här kommer två bilder på mina sötfisar :)

Lilla L


Stora E

Kommentarer (1)

Äntligen

Äntligen så fick jag nya fina tygerna!! Här är ett litet smakprov :)




Kommentarer (0)

I väntan på mina nya tyger

Sitter här och väntar otåligt på nya tyger nu igen :) Men i väntan på dem så passade jag på och sy lite beställningar jag fått in i veckan. Känner mig rätt nöjd och blir så glad när jag tittar på alla fina mönster som mössorna har! Satt och kikade runt på jakt efter ännu fler nya tyger och hittade ett gäng jag vill ha... Men först måste jag sy upp mina 10 meter som förhoppningsvis kommer imorgon :)

Kommentarer (0)

Oj då....

Insåg precis när jag laddade upp bilderna på tygerna att jag har ca 20 stycken just nu....
Och då har jag några jag inte tagit kort på för att det är för lite kvar av dem plus att jag har 10 meter till på väg hem uppdelat på fyra olika.... Jaja jag är galen :)
Men jag har iaf hittat ett bra sätt att förvara dem så det inte är i vägen och det är ju huvudsaken.

Kommentarer (0)

Måste bara bjuda på

Ett par bilder på mina sötfisar :) Så här såg de ut när vi var och spelade fotboll nu ikväll.

Lilla L



Stora E

Kommentarer (2)

Maskeradfynd

Då har vi varit på ett lokalt idrottsevanemang idag då. Klubben i området ordnar massa matcher för knattarna samt lite lotterier, fiskedamm, loppis och fika och sånt där. Fyndade 4 maskeraddräkter för 25kr styck :) Spindelmannen, batman, riddare och ninja turtles. Stora E blev som förväntat väldigt nöjd och även hans föräldrar som känner ett lyckorus så fort vi hittar så billiga fina loppisfynd :)
Sen blev det hem och sy ett gäng beställningar. Nu har jag inte många kvar på listan, känns tråkigt så jag hoppas det dyker upp lite fler nu i veckan. Sydde även en helt löööövly mössa till lilla L. Lysande klargul bakrundsfärg  med fina lila elefanter på. Blev supernice! Ska nog sy ett par till i större storlekar till henne så hon har att växa i. Det är från de nya tygen jag fick hem i veckan. De gick åt som smör men än finns det lite kvar av dem. Sen så kunde jag ju inte låta bli att beställa hem mera.....Lite påfyllning av en favorit som jag bara köpte en meter av sist. Det blev även ett svart med lysande lila igelkottar, cremevitt med bruna igelkottar samt cremevitt med mörkbruna bilar på. Tror de kommer bli skitsnygga  mössor av dem rent ut sagt! :) Men en hel vecka får jag vänta på dem.
Bjuder på ett par bilder på lilla L i fina nya mössan. Hon var lite sur när jag skulle ta bilderna så de blev väl så där kanske :)

Kommentarer (0)

Tradera

Då var det helg igen då, äntligen! Veckan som gick har varit rätt så hektisk med jobb, hem till familjen för familjetid, sy en massa beställningar och sen försöka få lite sömn på det. Gillar när jag har mycket att göra men nu blev det lite mycket. Nu har jag organiserat upp mig lite med en ordentlig beställningslista där jag betar av  några var dag. Sen så har jag bestämt att jag inte ska stressa för mycket och att familjetiden är för familjen, sy och annat kan jag göra när sötfisarna lagt sig.

Har fått upp lite annonser igen på Tradera. Råkade ha en massa uppsydda mössor som inte var beställda, så dem slänger jag ut på T om någon är intresserad :)

Dags att försöka ta igen lite sömn här nu....

http://www.tradera.com/auktioner/bellabusa

Kommentarer (2)

Nya tyger!

Yes då har de äntligen kommit då, mina nya tyger! Att man kan bli så förväntansfull och glad över en sån liten sak :) Men de var värda att vänta på kan jag lova! Är bara lite synd att jag inte beställde mer av vissa. Ett av tygerna fick jag beställningar på på en gång så de tog slut :)

Bjuder på lite fina bilder här då, även 2 bilder på min älskade E.






Kommentarer (1)