Som smör i solsken

Lägger ut mössor på Tradera då och då, eller rätt ofta just nu. Och mössor av det röda pricktyget och coola döskalletyget går som smör i solsken! Jätteroligt verkligen :) Som tur är, och det är verkligen ren tur, så har jag nog lyckats knipa de sista 4 metrarna av döskalletyget. Dock har det inte kommit ännu då det är köpt från USA, tar ju lite längre tid att få det därifrån men ska bli nice att få sy lite fler godingar i det sen.
Funderar på om jag ska ta och köpa hem ett till pricktyg, råsa med vita prickar....har inte riktigt bestämt mig ännu där. Är inte riktigt så stark råsa som jag vill ha det, är lite allergisk mot icke-färgstarka tyger som ni kanske märker :) Funderar även på att köpa hem ett lila/lila randigt tyg samt mulitrandigt tyg. Men först får vi se vad plånboken säger om det, blir ju en del slantar som ska hostas upp vid varje tyginköp.


Kommentarer (0)

Lite bilder

Här kommer några bilder på mina sötfisar i några fina mössor :) Stora E har large på sina och Lilla L har small på sina.Kommentarer (1)

Stiltje

Japp stiltje på bloggfronten är det just nu :) Dock håller jag  på att lägga upp ett lager med mössor i de olika storlekar inför våren här. Senast idag så bidde det 4st L och 3st M i det underbara rödprickiga tyget. Lilla L är så himlans fin i sin så jag hoppas att det finns många fler därute som vill ha samma fina mössa till sina barn :)

Kommentarer (0)